без категория

МЕНСТРУАЛНИ ЧАШКИ INTIMINA | КРАЙ НА ТАМПОНИТЕ И ПРЕВРЪЗКИТЕ

Какво представлява менструалната чашка?

Менструалната чашка е малък силиконов контейнер, който се поставя във влагалището. За разлика от тампоните и превръзките, които попиват кръвта, чашката просто я събира. Тя не е за еднократна употреба като превръзките и тампоните и може да се ползва много дълго време – поставяме я, после я вадим, изсипваме кръвта в тоалетната, измиваме добре чашката и я поставяме отново.

Какви са предимствата на менструалните чашки пред тампоните и дамските превръзки

Те са екологични. Използвате ги дълго време, което означава , че не допринасяте с повече отпадъци за околната среда.Повечето превръзки и тампони не са бързо разградими и замърсяват природата.

– Менструалните чашки са по-безопасни. Тъй като менструалните чашки събират вместо да абсорбират кръв, не сте изложени на риск от получаване на синдром на токсичен шок (TSS), бактериална инфекция, свързана с употребата на тампони.

– Те са бюджетни и са добра инвестиция Плащате еднократна цена за менструална чашка за многократна употреба, за разлика от тампони или превръзки, които трябва да купувате непрекъснато. При правилно почистване и съхранение могат да бъдат ползвани повече от 7 години!

Поддръжка на меструални чашки

Както вече споменахме, при правилно съхранение и почистване Вашата менструална чашка може да Ви служи вярно до 7 години. Препоръчваме Ви за най-добро поддържане на менструалната чашка и за удължаване на периода на употреба, редовно почистване със

спрей за почистване INTIMINA

Менструални чашки Intimina – синоним на най-високо качество

Intimina е шведска марка, която предлага първата и единствена гама от продукти, посветени изключително на всички аспекти на интимното здраве на жените. Тяханата мисия е да предоставят изчерпателна колекция от продукти и информация за жените на всеки етап от живота им, от първата менструация до отвъд менопаузата. Всеки етап от техния производствен процес е инспириран от основните ценности на качеството, изработката и социалната отговорност. Те държат всички техни материали и компоненти да отговарят на най-високите стандарти, като гарантират, че всеки от тях е тестван и е нетоксичен и без съдържание на фталати(Фталатите са естери, използвани като пластификатори – добавят се, за да увеличат гъвкавостта, прозрачността и дълготрайността на пластмасите.) и, че съответстват с FDA, CE и RoHs разпоредбите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *