Език
Количка

Blog

 1. Хигиенни кошове за памперси. Торби и кошове за памперси - цени
  22
  Oct

  Хигиенни кошове за памперси. Торби и кошове за памперси - цени

  Хигиенни кошове за памперси

  Кошчетата за памперси са синоним на най-нови технологии, сигурност и висока хигиена на Вашето бебе. Те Ви осигуряват хигиеничен и чист начин за изхвърляне на използваните памперси (еднократни пелени). В онлайн магазина на Multi Care Market можете да намерите хигиенни кошове за памерси на отвърдените марки ANGELCARE и TOMMEE TIPPEE. Тоmmее Тіррее® e aнглийcĸa ĸoмпaния c нaд 50 гoдишнa иcтopия. Ocнoвнaтa дeйнocт нa ĸoмпaниятa e пpoизвoдcтвo и paзпpocтpaнeниe нa бeбeшĸи пpoдyĸти и aĸcecoapи. Инoвaтивнocттa и yниĸaлният дизaйн нa пpoдyĸтитe зa мнoгo ĸpaтĸo вpeмe издигaт мapĸaтa tоmmее tіррее® дo пъpвитe мecтa в cвeтoвнитe ĸлacaции зa бeбeшĸи aĸcecoapи. Днес tоmmее tіррее® ocтaвa eднa oт нaй-нaдeжднитe и paзпoзнaвaeми бeбeшĸи мapĸи в cвeтa, oбичaнa oт бeбeтaтa и пpeпopъчвaнa oт пoĸoлeния poдитeли. Продуктите са специално създадени за всички родители, които държат на безупречната хигиена. При нас ще намерите и калъфи за кошове за памперси, пълнители с пликове за кошове за памперси, касети за хигиенни кошове и много други продукти за бебета и деца.

  Хигиенният кош за памперси Sangenic предлага хигиеничен и чист начин за изхвърляне на използваните памперси (еднократни пелени). Системата Sangenic® Hygiene Plus™ опакова и затваря индивидуално всяка пелена и е клинично доказано 100 пъти по-ефективна за предотвратяване на неприятна миризма от обикновените торбички за пелени Иновативният многослоен антибактериален филм продължава да убива микробите дори във вече опакованата пелена – давайки непобедима продължителна хигиенна защита. Уникалното бутало Easi-Push™ избутва опакованите пелени във вътрешността на уреда за максимална хигиенична защита. Антибактериалният филм Germ-Seal™ дава изключителен контрол на миризмата. Технологията Twist-lock™ затваря пелените една по една. Побира до 28 опаковани пелени - спестява неколкократно изхвърляне на боклука.

  Заслужава ли си да купим хигиенен кош за памперси?

  Не е абсолютно задължително да имате хигиенен кош за памперси в къщата си. Можете просто да използвате другия кош за боклук, който имате в дома си. Но чесно казано, че ще ви е трудно. Ще трябва да използвате устата си за да дишате, а не носа си, заради неприятната миризма. Ако искате да премахнете напълно миризмата от използвани пелени, тогава имате две прости опции. Можете да изхвърляте използваните памперси във външната кофа за боклук или просто да закупите хигиенен кош. Тези контейнери са много ефективни за намаляване на миризмите, защото са специално направени за тази конкретна цел. Най-добрата част от тези хигиенни кошове е, че те са издръжливи, изолират перфектно лошите миризми и могат да се използват като обикновени кофи за боклук, когато дните на памперсите свършват. Смятаме, че това е добър отговор на въпроса: "Струва ли си да закупим хигиенен кош за памперси?".

  Предимства на хигиенните кошове за памперси

  По-долу са някои от предимствата на това да имате хигиенен кош за памперси във Вашия дом.

  1. Наличност на гумените уплътнения. Това са механизмите, които му позволяват да фиксира миризмата вътре. Гумата гарантира, че въздух или миризма не могат да излязат от кошчето, като по този начин къщата Ви няма да се запълни с миризмата от използваните пелени.

  2. Почиства се лесно и безопасно. Много лесно е да го заредите и изпразнете. Отново, когато става въпрос за почистване, не е необходимо да положите големи усилия изсъхва много бързо.

  3. Някои хигиенни кошове за памперси имат система за защита от деца, която възпрепятства отварянето от деца.

  4. Друго предимство е, че те могат да бъдат поставени в стаята на бебето или в дома Ви. Това е така, защото напълно изолират неприятните миризми, така че няма смисъл да го оставяте навън.

  Read more
 2. Как да увеличим шансовете си за бебе? - Лубриканти и витамини за забременяване
  18
  Oct

  Как да увеличим шансовете си за бебе? - Лубриканти и витамини за забременяване

  Лубриканти за забременяване

  Най-широко разпространената употреба на лубрикантите е контрацептивна, в комбинация с презерватив. Има обаче и лубриканти, които се използват в хода на опитите за зачеване и са специално създадени за увеличаване нашансовете за забременяване. Кога се използват? - Те се поставят във влагалището, по време на овулация. Съставът им е разработен така, че да подпомагат придвижването на сперматозоидите до яйцеклетката, като по този начин повишават вероятността за забременяване. Лубрикантите за забременяване спомагат за оплождането на яйцеклетката, съдържат калциеви и магнезиеви йони, създават оптимално pH и електролитен баланс. Могат да бъдат използвани както от мъжа, така и от жената. Напълно безопасни за ежедневна употреба.

  Conceive Plus® е лубрикант, подпомагащ фертилността, подходящ за употреба от всички двойки, имащи желание да се сдобият с бебе или които правят опити за зачеване от известно време. Консийв плюс е с оптимално ниво рН, имитирайки това на цервикалната слуз и е благоприятен за здравословно и естествено оплождане. CONCEIVE PLUS е единственият лубрикант с иновативна формула съдържаща Калциеви и Магнезиеви Йони, които биват необходими за жизнеспособността на клетките, както и за самия процес на зачеване. Безопасен за оцеляването и подвижността на сперматозоидите, както и за развитието на ембриона. *Conceive Plus е лубрикант, одобрен от Американската комисия по храните и лекарствата, като безопасен за двойки, опитващи се да заченат.

  Витамини за забременяване (добавки за зачеване)

  Какво представляват витамините за забременяване? Това са добавки със специфичен комплекс от витамини и минерали, които могат не само да подобрят шансовете Ви за забременяване, но също така и ще гарантират една здрава и спокойна бременност след това. Съществуват както витамини за забременяване за жени, така и за мъже. Те подпомагат всички процеси, които естествено протичат в човешкото тяло. Това ги превръща в изключително важни за нашия организъм, особено за двойки които планират да заченат. За да може една жена да забременее, тя трябва да се намира в добро общо здравословно състояние. Ако това не е така, тялото се фокусира върху борбата с други здравословни проблеми и това води до възпрепятстване на забременяването. Витамините за забременяване подготвят женския организъм за предстоящата бременност, поддържат високи нивата на имунитета и енергията. След забременяване, те подпомогат правилното развитие на плода.

  Комплект фертилни витамини Консийв плюс, за жената и за мъжа - комбинация от витамини за фертилна подкрепа на двойки, планиращи зачеване. Съдържа 1 опаковка Фертилни витамини за жени Консийв плюс / Conceive plus 60 бр. и 1 опаковка Conceive plus / Консийв плюс фертилни витамини за мъже 60 бр. Conceive Plus фертилни витамини за жени е специална формула, комбинираща витамини и минерали подпомагащи регулирането на процесите в женското тяло и здравата репродуктивна система. Съдържа ключови съставки, които да подготвят тялото за зачеване. Conceive Plus фертилни витамини за мъже е спациална комбинация от антиоксиданти, витамини и минерали, подпомагащи количеството и мобилността на сперматозоидите.Фертилен микс за повишаване на сексуалната функция и подпомагане на репродуктивното здраве.

  Защо е добре да взимате витамини за забременяване

  Ако се опитвате да заченете, добре е от сега да започнете да подсилвате тялото си с витамини и минерали, които ще са му необходими през цялата бременност. Знаете ли, че може да отнеме до три месеца, докато хранителните вещества ще помогнат да подготвите тялото си за бременност? Добре балансираната диета не само ще подготви тялото ви да зачене, но може да ви помогне и всъщност да забременеете. Доказано е, че някои хранителни вещества подобряват овулаторната функция на жената, увеличавайки шансовете й да забременее. Дори ако консумирате балансирана, здравословна диета, приемането на витамини може да гарантира, че получавате всичко необходимо и попълва всички хранителни пропуски!

  Read more
 3. Как да спрем хъркането? ТОП продукти против хъркане
  17
  Oct

  Как да спрем хъркането? ТОП продукти против хъркане

  От какво се причинява хъркането?

  Хъркането е тема, върху която много учени са съсредоточили усилията си за да открият какви са причинителите и как да се справяме с този досаден проблем. Силния повтарящ се периодично шум е неприятен и изнервящ най-вече за партньора на хъркащия. Основни причини за поява на хъркане са: структурни проблеми на носа; големи сливици и аденоиди (трета сливица); голям език; отпуснати мускули на гърлото, които са следствие от алкохол или много успокоителни лекарства; наднормерно тегло; хронично запушен нос. Хъркането не трябва да бъде оставяно на заден план! Вече има продукти, които се справят повече от успешно с него. В следващите редове ще Ви представим най-добрите продукти против хъркане.

  ТОП 3 на най-добрите продукти против хъркане

  Комфортен и незабележим, изработен от фин силикон, ClipAir подобрява дишането, предпазва от хъркане и пресъхване на гърлото. Три броя с различен размер в опаковка. За оптимален резултат се препоръчва използването на продукта заедно с възглавница против хъркане.Лесно и ефективно решение за избягване на неприятния звук от хъркането. Идеален е за по-добър сън и за по-добро дишане, което благоприятства за подобряване качеството на съня. Също може да се използва и за облекчаване на назалната конгестия.

  Възглавницата против хъркане Posiform спомага за намаляване на хъркането и подобрява съня, като поддържа главата и врата в позиция, която осигурява по-добро дишане.Posiform е с уникален патентован дизайн, който позволява удобна позиция на главата по време на сън.

  Възглавницата против хъркане Piano внимателно поддържа главата Ви в странична позиция, докато спите. Възглавницата предпазва от хъркане и мускулна болка в рамената и областта на главата, като поддържа врата Ви в правилна позиция през цялата нощ. Особено ефективка е при хъркане, причинено от езика - според специалистите прекалено големия език означава повишен риск от обструктивна сънна апнея. Тя се развива, когато мускулите в областта на шията се отпуснат. Това причинява спиране на дишането за 10 секунди или повече и хъркане, тъй като въздухът вибрира срещу меката тъкан.

  Read more