фертилна подкрепа

КАК ДА УВЕЛИЧИМ ШАНСОВЕТЕ СИ ЗА БЕБЕ | ЛУБРИКАНТИ ЗА ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ | ВИТАМИНИ ЗА ЗАЧЕВАНЕ

Как да увеличим шансовете си за бебе? - Лубриканти и витамини за забременяване

Лубриканти за забременяване

Най-широко разпространената употреба на лубрикантите е контрацептивна, в комбинация с презерватив. Има обаче и лубриканти, които се използват в хода на опитите за зачеване и са специално създадени за увеличаване нашансовете за забременяване. Кога се използват? – Те се поставят във влагалището, по време на овулация. Съставът им е разработен така, че да подпомагат придвижването на сперматозоидите до яйцеклетката, като по този начин повишават вероятността за забременяване. Лубрикантите за забременяване спомагат за оплождането на яйцеклетката, съдържат калциеви и магнезиеви йони, създават оптимално pH и електролитен баланс. Могат да бъдат използвани както от мъжа, така и от жената. Напълно безопасни за ежедневна употреба.

Conceive plus / Консийв плюс Лубрикант за забременяване 8 бр х 4 мг

Conceive Plus® е лубрикант, подпомагащ фертилността, подходящ за употреба от всички двойки, имащи желание да се сдобият с бебе или които правят опити за зачеване от известно време. Консийв плюс е с оптимално ниво рН, имитирайки това на цервикалната слуз и е благоприятен за здравословно и естествено оплождане. CONCEIVE PLUS е единственият лубрикант с иновативна формула съдържаща Калциеви и Магнезиеви Йони, които биват необходими за жизнеспособността на клетките, както и за самия процес на зачеване. Безопасен за оцеляването и подвижността на сперматозоидите, както и за развитието на ембриона. *Conceive Plus е лубрикант, одобрен от Американската комисия по храните и лекарствата, като безопасен за двойки, опитващи се да заченат.

Витамини за забременяване (добавки за зачеване)

Какво представляват витамините за забременяване? Това са добавки със специфичен комплекс от витамини и минерали, които могат не само да подобрят шансовете Ви за забременяване, но също така и ще гарантират една здрава и спокойна бременност след това. Съществуват както витамини за забременяване за жени, така и за мъже. Те подпомагат всички процеси, които естествено протичат в човешкото тяло. Това ги превръща в изключително важни за нашия организъм, особено за двойки които планират да заченат. За да може една жена да забременее, тя трябва да се намира в добро общо здравословно състояние. Ако това не е така, тялото се фокусира върху борбата с други здравословни проблеми и това води до възпрепятстване на забременяването. Витамините за забременяване подготвят женския организъм за предстоящата бременност, поддържат високи нивата на имунитета и енергията. След забременяване, те подпомогат правилното развитие на плода.

Супер Пакет Фертилност Консийв плюс / Conceive plus

Комплект фертилни витамини Консийв плюс, за жената и за мъжа – комбинация от витамини за фертилна подкрепа на двойки, планиращи зачеване. Съдържа 1 опаковка Фертилни витамини за жени Консийв плюс / Conceive plus 60 бр. и 1 опаковка Conceive plus / Консийв плюс фертилни витамини за мъже 60 бр. Conceive Plus фертилни витамини за жени е специална формула, комбинираща витамини и минерали подпомагащи регулирането на процесите в женското тяло и здравата репродуктивна система. Съдържа ключови съставки, които да подготвят тялото за зачеване. Conceive Plus фертилни витамини за мъже е спациална комбинация от антиоксиданти, витамини и минерали, подпомагащи количеството и мобилността на сперматозоидите.Фертилен микс за повишаване на сексуалната функция и подпомагане на репродуктивното здраве.

Защо е добре да взимате витамини за забременяване

Ако се опитвате да заченете, добре е от сега да започнете да подсилвате тялото си с витамини и минерали, които ще са му необходими през цялата бременност. Знаете ли, че може да отнеме до три месеца, докато хранителните вещества ще помогнат да подготвите тялото си за бременност? Добре балансираната диета не само ще подготви тялото ви да зачене, но може да ви помогне и всъщност да забременеете. Доказано е, че някои хранителни вещества подобряват овулаторната функция на жената, увеличавайки шансовете й да забременее. Дори ако консумирате балансирана, здравословна диета, приемането на витамини може да гарантира, че получавате всичко необходимо и попълва всички хранителни пропуски!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *