Количка

Условия за плащане и доставка

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА И ЦЕНИ

Клиентът има възможност да получи закупените от него продукти посредством услугите на куриерска фирма Econt Express, с която онлайн магазинът си партнира на територията на РБ. Цената на куриерската услуга е за сметка на клиента.

Цена на доставка в България

Цената на доставката не е фиксирана, тя се изчислява автоматично от системата на онлайн магазина и е приблизителна, като варира спрямо стойността на наложения платеж (когато клиентът е избрал плащане с наложен платеж) и цените на горивата, касаещи куриера. По време на поръчката Ви цената се изписва в модула за доставка и можете да се ориентирате за стойността на доставката на Вашите продукти преди да сте финализирали поръчката си.

Безплатна доставка на стоки на стойност над 79 лв до офис на Еконт за цялата страна .

Срокове на доставка

Продуктите в нашия онлайн каталог са с БЪРЗА ДОСТАВКА в рамките на един до три работни дни. За населените места, които се обслужват по график от куриерите, доставката ще бъде уточнена и осъществена спрямо тяхната листа. Поръчките от събота и неделя се обработват в понеделник. Стандартният срок за доставка на продукти, които не са налични, може да варира между 10 и 20 работни дни.

Плащане

- С наложен платеж

Заплащане с наложен платеж е услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за клиента. Заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка, т.е когато куриер Ви посети на посочен от Вас адрес и лично Ви предаде закупената стока или я получите на място от офис на куриер. Тази услуга Ви дава още възможност да получите своя платежен документ (фактура или касова бележка) при доставка на място.

- Плащане по банков път

Заплащането на закупените стоки може да се извърши и по банков път, авансово преди получаване на стоката. Банковата сметка, по която могат да се превеждат сумите при избор на този вариант за заплащане е:

Банка: Райфайзен банк

IBAN: BG64RZBB91551001192471

Титуляр: НМ Медикъл ЕООД

ЕИК: 200596520