Език
Количка

Желатин 600 мг 100 капсули 21 Century

В наличност
SKU
21 cent 56
18,90 лв.

Желатин 600 мг 100 капсули 21 Century Healthcare, USA

Дози за 1 опаковка: 100
Цена на доза: 0.19 лв. 
Дневен прием: 3 дози 
Опаковката е достатъчна за 33 дни
* при минимален дневен прием 
Размер на доза: 1 капсула 

  • Желатин на капсули се помага при сухожилни и ставни проблеми
  • Заздравява ноктите и косата
  • Изгражда костния хрущял
  • Против стомашно-чревни разстройства
  • Заздравява структурата на косата

Препоръчител прием: Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула, 1-3 пъти дневно с всяко хранене за максимални дневни резултати или както е указано от Вашия лекар. 

Дозировка: 1 капсула
Брой: 100 капсули

Състав Стойност %ПДД
Протеин <1g 1%
Желатин  600мг **

Други съставки: магнезиев стеарат.
Не съдържа: захар, сол, мая, изкуствени аромати, оцветители или консерванти.

Начин на съхранение: Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не използвайте, ако продуктът да изглежда подправен или печатът е счупен. Съхранявайте при стайна температура.

  • Детайли
  • Отзиви
  • Custom Tab

Желатин (Gelatin) капсули има благоприятно действие върху някои заболявания, като спастичен колит, болестта на Крон, както има и важна роля при борбата с анемията и някои болести на кръвта. Желатинът Ви дава колаген, който е основата на съединителната тъкан изграждаща кожата, сухожилията, хрущялите, прешлените на гръбначния стълб, стените на капилярите, костите и зъбитеКолагенът, който се съдържа в желатина е един от материалите, които образуват кост и хрущял и често се използва в храните. Консумирането на желатин може да спомогне за подобряване на структурата и здравето на ноктите и косата. Хрущялът представлява вид съединителна тъкан, която е съставена от мукополизахариди (включва и хондроитин сулфат), протеинови вещества, колаген, калций и сяра.

Една от причините, отличаващи се със свойството да привличат храносмилателни сокове в стомаха е популярна още като хидрофилни колоиди. Те благоприятстват за по-доброто усвояване на храната. Използва се за профилактика и за лечение при стомашно-чревни разтройства.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Желатин 600 мг 100 капсули 21 Century
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.