Език
Количка

Загряващи пластири за менструални болки

В наличност
SKU
sos020
11,42 лв.
Загряващи пластири за менструални болки, 2 лепенки Област на приложение: Болкоуспокояване при менструални болки. Предимства на продукта: успокояваща топлина облекчава болки в корема, подобни на спазми терапевтична, равномерна, дълбока топлина самоактивиращ се топлинен пластир
  • Детайли
  • Отзиви
  • Custom Tab
ЗАГРЯВАЩИ ПЛАСТИРИ ЗА МЕНСТРУАЛНИ БОЛКИ Приложение: за успокояване на менструални болки. Съставни части на загряващите пластири за менструални болки: желязо, активен въглен и вода. Начин на приложение: След като се извади внимателно от защитното фолио, залепете отвън върху дрехата или бельото над мястото на болка. След използване затоплящият пластир да се отлепи бавно. Само за външно приложение. Предупреждения: За да не възникне риск от образуване на рани от изгаряния, затоплящият пластир при менструация никога да не се поставя директно върху кожата, а винаги отвън върху бельо или дреха! Да не се прилага по-дълго от 12 часа на ден (=24-часов период) на същото място. Затоплящият пластир да не се използва по време на сън. Загряващият пластир трябва да се прилага само в областта на долната част на корема или в долната част на гърба. Ако страдате от лошо кръвоснабдяване или сърдечно заболяване, от диабет, от увреждания на нервите или заболяване на сензитивните функции, от кожно заболяване или от ревматоиден артрит, моля обърнете се за съвет към Вашия лекар. Не се използва при деца на възраст под 12 години. При поглъщане на съставните вещества, устата да се изплакне с вода. При директен контакт на съставните вещества с кожата или с очите веднага да се измие, респ. изплакне с вода. В двата случая незабавно трябва бъде потърсен лекарски съвет.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Загряващи пластири за менструални болки
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.