Език
Количка

Загряващ пластир за ръце, 2 бр.

В наличност
SKU
sos019
5,45 лв.
SOS загряващи пластири за ръце са топлини пластири за еднократно приложение, които се активират от въздуха и отдават топлина в продължение на 10 часа. Особено подходящи за спорт и туризъм в студено време. Предимства на продукта: готов за незабавна употреба гъвкав и мек помества се в джоба на якето и в ръкавиците с безопасна, естествена топлина
  • Детайли
  • Отзиви
  • Custom Tab
SOS загряващ пластир за ръце. Удобен пластир за лесно и бързо загряване на ръцете. SOS Пластирите за топли ръце са загряващи пластири за еднократно приложение, които се активират от въздуха и отдават топлина в продължение на 10 часа. Много удобни и лесни за употреба в ежедневието или по време на участие в спортни дейности. Предимства: отделят топлина до 10 часа, готови веднага за употреба. Удобни за употреба при провеждане на спортни дейности на открито, за зрители на зимни спортни състезания, за туристи и алпинисти при преходи в планината, при лов в стдено време и други.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Загряващ пластир за ръце, 2 бр.
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.