Език
Количка

Загряващ пластир за крака, 2 бр.

В наличност
SKU
sos 018
5,45 лв.
Загряващите пластири за крака са за еднократна употреба, активират се от въздуха и осигуряват топлина в продължение на 8 часа. Предимства на продукта: за залепване върху чорапите подходящ за всички видове размери обувки удобни при ходене с безопасна, естествена топлина
  • Детайли
  • Отзиви
  • Custom Tab
Загряващите пластири за крака отделят приятна топлина и служат за загряване на краката в студено време. Особено са подходящи за употреба при спорт, туризъм. При задействане топлината се отделя в продължение на 10 часа. Указания за употреба: торбичката да се отвори с ръка (да не се разрязва) и да се извадят загряващите пластири. Да се свали хартиената лента от обратната страна на загряващия пластир. Да се залепят в областта на пръстите на краката откъм долната страна на крака върху чорапите. ЗАГРЯВАЩИЯТ ПЛАСТИР НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРИЛАГАН ВЪТРЕ В ЧОРАПА ДИРЕКТНО ВЪРХУ КОЖАТА. ЗАГРЯВАЩИЯТ ПЛАСТИР НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОСТАВЯН ВЪРХУ КОСТЕН ИМПЛАНТ, ВЪРХУ ГЛЕЗЕНА ИЛИ ВЪРХУ ГОРНАТА СТРАНА НА КРАКА. ВЪВ ВСЯКА ОБУВКА МОЖЕ ДА СЕ ПОСТАВИ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ЗАГРЯВАЩ ПЛАСТИР. Указание: Тъй като загряващите пластири се активират чрез контакт с въздуха, торбичката трябва да се отвори непосредствено преди загряващите пластири ще бъдат използвани.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Загряващ пластир за крака, 2 бр.
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.