Език
Количка

Спрей за почистване на рани

В наличност
SKU
sos06
11,69 лв.
SOS Спрей за почистване на рани, 50 мл Област на приложение: Разтвор без алкохол за почистване, овлажняване и заздравяване на остри рани. Предимства на продукта: облекчава болките намалява белезите стимулира естественото лечение клинично тестван
  • Детайли
  • Отзиви
  • Custom Tab
SOS СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РАНИ Спреят за почистване на рани SOS служи като първа помощ за почистване на остри и порезни рани, както и при изгаряния от първа и втора степен. Заздравяването на раните е сложен процес. Фактори като степента на замърсяване на раната имат решаващо значение върху лечението. Целта на съвременното лечение на рани е оптимално да се почисти и да се грижим за раната. Спреят за почистване на рани почиства раните безболезнено и предотвратява инфекциите. Той овлажнява раната и предпазва от дехидратация, когато се използва редовно. Естествено заздравяване на раните се насърчава и ускорява. Спреят за почистване на рани SOS е клинично тестван и подходящ за лечение на чувствителна кожа и за употреба при деца. Приложение: За напръскване след нараняването върху раната. При нужда да се повтори многократно на ден. За максимални резултати да се постави пластир или превръзка и да се държи влажен със SOS Спрей за почистване на рани. За по-добро охлаждащо действие SOS Спрей за почистване на рани може да бъде съхраняван преди употреба в хладилника. Подходящ за деца. При бременност да се прилага само след консултация с лекар. Само за външно приложение. Област на приложение: Разтвор без алкохол за почистване, овлажняване и заздравяване на остри рани. Състав: Съдържащ електролити разтвор, полихексанид 0,02 % Деца под 2-годишна възраст: Да се прилага само след консултация с лекар. Взаимодействия: Да не се използва в комбинация с анионни тензиди. Противопоказания: Да не се използва при известни алергии към някои от съставните части. Странични действия: Не са известни. Общи указания за безопастност: -Самозавъншноприложениеприострирани. - Да се използвасамопри неповреденаопаковка. - След използване спреят да сез атвори. - Да не се използва след изтичане на срока на годност. Съхранение: Да се съхранява на недостъпно за деца и домашни животни място. Да се съхранява на прохладно, сухо място и защитен от директна слънчева светлина. Срок на годност: Виж печат. Да се използва 12 месеца след отваряне Съдържание:50 ml.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Спрей за почистване на рани
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.