Език
Количка

Scholl комплект против гъбички по краката Атлетично стъпало

В наличност
SKU
Scholl комплект против гъбички по краката Атлетично стъпало
27,92 лв.
  • Детайли
  • Отзиви
  • Custom Tab

Действие: „Атлетичното стъпало“ е гъбична инфекция между пръстите на краката и по стъпалото. Разпознава се по лекото зачервяване и неприятната миризма. Характерна е за хора, занимаващи се активно със спорт, защото затворените обувки и влажната среда са подходящи за развитието на гъбичките. Системата за гъбички по краката на Scholl е лесна за приложение. Състои се от две части – апликатор, който третира гъбичната инфекция, и спрей за обувки, който възпрепятства повторната инфекция, като почиства заразените с гъбички обувки. Клинично тествана система.

Приложение: Започнете лечението при първите симптоми на заболяването. Измийте и подсушете добре стъпалата. За лечението на гъбичките използвайте прецизния апликатор, който капва точното количество от крема във формата на тънък слой върху инфектираната кожа. Дръжте апликатора отгоре надолу и завъртете основата му, докато се появи крем. Ако употребявате апликатора за пръв път, завъртете два пъти основата по посока на часовниковата стрелка, докато кремът се покаже. Нанасете го върху инфектираната зона от долната част на стъпалото или между пръстите на крака и го оставете да изсъхне 1 – 2 минути. Прилагайте два пъти дневно в продължение на 4 седмици. Едновременно с апликатора от самото начало на лечението се прилага и спреят, като се пръска в обувките. Прилагайте спрея веднъж седмично, с три впръсквания във всяка обувка. Изчакайте да изсъхне, преди да ги обуете. Спреят може да почиства от гъбички два чифта обувки в продължение четири седмици.

Състав: Апликатор: Olile-Active™, вода, течен парафин, изопропилов палмитат, глицерин, трилаурет 4-фосфат, денатуриран алкохол денат, натриев полиакрилат, нишесте, пантенол, ундециленова киселина, урея, калиев сорбат, алантоин, р-анизова киселина, натриев бензоат. Спрей: вода, денатуриран алкохол, борна киселина.

Внимание: Ако симптомите се влошат или останат същите и след това, необходимо е да се консулирате с лекар или фармацевт. Само за външна употреба. Спреят да не се прилага директно върху кожата. Избягвайте контакт с очите и лигавиците. Да не се употребява от хора, алергични към някоя от съставките на продукта. Да се използва само от един човек, за да се избегне пренасяне на заразата. Продуктът да се пази в оригиналната опаковка и при стайна температура (15 – 25°C). Да не се излага на директна слънчева светлина, горещина и огън. Диабетиците и жените в напреднала бременност трябва да се консултират с лекар или фармацевт преди употреба на продукта. Дръжте далеч от деца.

Съдържание: крем 4 ml, спрей 10 ml

Опаковка: 1 апликатор, 1 спрей

Код на продукта: 7410

Производител: SSL International plc

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Scholl комплект против гъбички по краката Атлетично стъпало
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.