Количка

Поверителност

ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЛИЧНИ ДАННИ


1. С настоящите Общи условия НМ Медикъл ЕООД  ЕИК 200596520, чрез бранда си за електронна търговия  Multi Care Market , уведомява потребителите, че е дружество, регистрирано като Администратор на лични данни съгласно чл. 14 ал. 4 от Закона за защита на личните данни. 

2. В Multi Care Market се съхраняват само данни, свързани с поръчките и доставянето на заявеното. Multi Care Market гарантира на своите Потребители неприкосновеността и конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Същите се съхраняват във фирмена база данни, без външен достъп. 

3. С приемането на настоящите Общи условия, Потребителят дава безсрочното си изрично и безусловно съгласие, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от Multi Care Market за целите на изпълнение на договора за покупко-продажба и доставка на поръчани стоки. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

4.  Multi Care Market се задължава да не разкрива никакви лични данни за Потребителя /-ите/ на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите, когато е получил изричното писмено съгласие на Потребителя, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация  Multi Care Market е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

5. Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и/или са станали достояние на Multi Care Market при използване на Сайта, както и за целите на извършване на поправка в предоставените Лични данни.