Език
Количка

МИНИ Подложка за къпане \0- 6 мес.\ Angelcare розова

В наличност
SKU
ang032
41,79 лв.

МИНИ Подложка за къпане \0- 6 мес.\ Angelcare розова


Мини подложката за къпане на Angelcare е създадена с много внимание и фокус върху сигурността и комфорта при къпане на бебето. Тя е идеална за новородени и бебета до 6-месечна възраст или до достигане на тегло от 9 кг. Ергономичната й форма е проектирана специално, за да придържа здраво дори и новородено бебе, оставяйки свободни родителските ръце, които да мият и милват малкото съкровище. Направена от специален силикон, подложката е винаги чиста (анти-бактериална), мека, не пързаляща се и водо-пропусклива, за да гарантира сигурно и удовлетворяващо къпане на новороденото и малко бебе.

  • Детайли
  • Отзиви
  • Custom Tab

Характеристики

icone_nappy_Hygienic1-33x33Хигиенично и защитено от плесен – Специалния дизайн на подложката позволява водата бързо да се източва, което дава възможност на подложката да съхне бързо.

icone_bath_directly_bathub-33x33Използва се директно в банята – Може да бъде лесно използвана ежедневнно, защото се слага директно в банята.

icone_bath_ergonomic-33x33Ергономичен дизайн – Ергономичен дизайн създаден за удобството на Вашето дете. Направена от материял, който е приятен на допир, който не дразни нежната бебешка кожа.

icone_bath_storage-33x33Лесно за съхранение – Подложката за къпане има и дръжчица, която може да бъде използвана за лесно съхранение.

icone_bath_plastique-durable-33x33Устойчива и лека пластмаса – Подложката Angelcare е създадена за да запази своята форма през времето.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:МИНИ Подложка за къпане \0- 6 мес.\ Angelcare розова
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.