Език
Количка

Лепенки против херпеси за устни, 12 бр.

В наличност
SKU
sos08
11,25 лв.
SOS Лепенки против херпеси за устни, 12 лепенки За приложение: при херпес на устните. Предимства на продукта: с огледало в опаковката намалява риска от инфекция облекчава болката и сърбежа предотвратява образуването на корички и струпеи защитава до 8 часа
  • Детайли
  • Отзиви
  • Custom Tab
Приложение на лепенките против херпеси: при херпес на устните. Поставя се върху почистена и суха кожа. SOS пластирите за херпеси спомагат заздравяването на рани, образувани в следствие от херпес на устните. Хидроколоидната технология спомага за заздравяване на влажните рани и ефективно облекчава зачервяването, сърбежа и болката. Естественото заздравяване на раните се насърчава и се предотвратява образуването на крусти и струпеи. Мехурчетата са дискретно покрити с почти невидим, дишащ пластир и са защитени до 8 часа. Така се избягва замърсяване на раната и се намалява рискът от по-нататъшни инфекции от вируса. Начин на приложение: За най-добри резултати приложете пластира при първите признаци на сърбеж и парене. Използвайте пластирите през деня и през нощта. Използвайте лепенките, докато херпесът напълно отшумее. Ако не забележите признаци на възстановяване в рамките на 2 седмици, консултирайте се с лекар или фармацевт. SOS Лепенката против херпеси за устни може да остане върху устната до 5 дни. Ако се появят признаци на инфекция (напр. гной, силна миризма), прекъснете приложението и се консултирайте с лекар. SOS Пластирът против херпеси е предназначен само за външна употреба. Да не се прилага, ако сте алергични към лепенката. ил някоя от съставните й части. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. Да не се прилага върху открити или възпалени рани. Как да приложим пластира: Пластирът трябва да се прилага върху почистена и суха кожа. Не използвайте върху влажна кожа в комбинация с кремове или мехлеми, тъй като това може да повлияе на залепващата сила на лепенките. Вземете една лепенка. Премахнете по-голямата част от носача. Поставете залепващата част на пластира директно върху кожата, засегната от херпеса. Внимателно доотлепете останалата част от основата, за да поставите напълно пластира.Леко натиснете лепенката с пръста си, за да се осигури добро прилагане на цялата повърхност на пластира. Как да отстраним пластира:Докато пластирът не започне да се отлепва, не бива да се подменя. Ако пластирът започне да се отплепя или искате да го премахнете, хванете го от едната страна и леко издърпайте, за да се отдели бавно и внимателно от кожата. SOS Пластирът против херпеси е предназначен само за външна употреба. Да не се прилага, ако сте алергични към лепенката. или някоя от съставните й части. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. Да не се прилага върху открити или възпалени рани.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Лепенки против херпеси за устни, 12 бр.
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.