Език
Количка

Комплект Менструална чашка Ziggy Cup и Спрей за почистване Intimina

В наличност
SKU
intim44444
91,90 лв.

Комплект Ziggy Cup менструална чашка и Спрей за почистване Intimina

!!!Отсъпка при закупуване на комплект със Спрей за почистване INTIMINA !!!

Ziggy Cup е супер тънка менструална чашка с плосък дизайн. Единствената менструална чашка, която може да бъде използвана по време на интимен контакт.

Да, Ziggy Cup е накратко революция в дамската защита! Това първата и единствена менструална чашка, която може да бъде използвана по време на интимен контакт. Плоската й форма осигурява до 8 часа удобство, свобода и увереност. Ако сте в настроение, няма нужда да се въздържате в „онези дни“, момичета!

За всички от вас, които искат най-комфортната защита в „онези дни“ това е единствената чашка за многократна употреба, осигурявайки всички предимиства на чашката плюс възможността за интимен контакт без проблеми. Тази революционна чашка е произведена от изключително тънък силикон, което означава, че чашката Ziggy Cup няма да бъде усещана изобщо, независим какво правите.  


За ваше удобство Ziggy се продава със силиконово калъвче, което лесно се побира във вашата дамска чанта. Просто измийче чашката след употреба и и я поставете в дискретната кутийка за съхранение.

 • 100% медицински силикон
 • Плоска форма за абсолютен комфорт
 • До 8 часова непрекъсната защита
 • Двоен ръб за допълнителна защита против прокапване
 • Единствената чашка за многократна, която може да се полвзва по време на интимен контакт
 • Безопасна за тялото ви – без миризни, сухота или раздразнение
 • Покрива слабо до обилно течение
 • Решение за многократна употреба, допринасящо за опазването на природата
Инструкции за употреба

Стиснете
Използвайте палеца и показалеца си да притиснете двете страни на външния ръб една към друга.

Поставяне
Поставете задния край първо и използвайте показалеца си за да избутате чашката. Насочете я под ъгъл и леко надолу, така че ръбът да бъде зад цервикалния канал.

Позициониране
Поставете предния рън зад тазовата кост за позиционирате чашката правилно около цервикалния канал за да събира менструалната течност.

Изваждане
Вмъкнете пръста си и подхванете отдолу предния ръб на чашката. Леко издърпайте, докато я държите в хоризонтална позиция за да нразлеете съдържанието.


 • Детайли
 • Отзиви
 • Custom Tab

Менстуалните чашки Intimina предлагат увереността, чистотата и комфорта, от които се нуждаете по време на вашия цикъл. Възползвайте се от 12-часовата защита с менстуралните чашки Intimina, които са произведени от 100% медицински силикон от най-високо качество. Те са безопасни и лесни за ползване, приложими за многократна употреба. При правилно почистване и съхранение могат да бъдат ползвани повече от 7 години - а, разходите се възстановяват още след първите няколко месеца ползване.

Събирането, за разлика от абсорбирането на менструалната течност, означава, че те не излъчват миризма и не предизвикват сухота или раздразнение. Тези чашки са с перфектната форма за допринасяне на комфорта на вашето тяло, от леко до най-силно течение.

Как да използвате вашите менструални чашки?

-Поставете вашата чашка във вряща вода (на слаб огън) за 5-8 минути преди първата употреба.

-Повтаряйте тази процедура при всяка менструация.

 -Измийте ръцете си с хладка вода и сапун.

- Сгънете чашката, отпуснете се, насочете я към опашната кост и я вкарайте навътре

- Завъртете я няколко пъти, докато усетите получаването на слаб вакуум – това значи, че е поставена добре.

- За да извадите чашката, хванете я за долния край и стиснете в основата за да отпуснете вакуума

-Издърпайте чашката, изсипете съдържанието, и я измийте с хладка вода и антибактериален сапун, за по-качествено и дълготрайно поддържане почиствайте със Спрей за почистване INTIMINA. Когато изсъхне е готова отново за употреба.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Комплект Менструална чашка Ziggy Cup и Спрей за почистване Intimina
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.