Език
Количка

Комплект Менструална чашка Lily Cup One и Спрей за почистване Intimina

В наличност
SKU
int 298
69,90 лв.

Комплект Lily Cup One менструална чашка и Спрей за почистване Intimina

!!!Отсъпка при закупуване на комплект със Спрей за почистване INTIMINA !!!

Перфектната чашка, с която да започнете - мека и удобна, за многокртно ползване, направена от медицински силикон. Идеална за "начинаещи" в ползването на менструални чашки. Сгъваема, в удобна кутийка и с дръжка за по-лесно изваждане.

Lily Cup One е същинска революция в дамската грижа. Тази менструална чашка за многократна употреба, е мека и изключително удобна, направена е от медицински силикон, което я прави безопасна и сигурна, особено за тези, които я ползват за първи път.

Удобна и незабележима, благодарение на дискретната кутийка, в която се предлага. Lily Cup One улеснява изваждането с малък пръстен в самия край на чашката.

Създадена е за да бъде една от най-малките чашки на пазара, но и от най-добрите опции за тийнеиджъри и за тези, които не са ползвали менструални чашки до момента.

 • Произведена от 100% медицински силикон
 • До 8 часова непрекъсната защита
 • Двоен ръб и пръстен за изтегляне
 • Покрива слабо до средно обилно течение
 • Здравословна и безопасна – без миризма, сухота и раздразнение
 • Сгъва се до плоска фирма и се прибира в удобната си кутийка за съхранение
 • Решение за многократна употреба, допринасящо за опазването на прородата
 • Перфектна за използващите менструална чашка за първи път

Сгъване

Хванете чашката в основата й, притиснете отвора и сгънете наполовина

Поставяне

Насочете под ъгъл вашата чашка по посока на опашната кост и я поставете навътре, докато се прибере цялата, заедно с пръстена за изваждане.

Позициониране

Завъртете чашката в двете посоки или леко я подръпнете надолу. Прокарайте пръст около чашката за да сте сигурни, че е изцяло отворена. Ако не се движи, значи е поставена правилно.

Изваждане

Хванете пръстена за изваждане и леко стиснете чашката в основата за да се отпусне. Леко издърпвайте за дръжката и чашката вече е навън!

Препоръчва се, за най-добро поддържане на менструалната чашка и за удължаване на периода на употреба, редовно почистване със Спрей за почистване INTIMINA

При добра и редовна грижа, и почистване с оригинален Спрей за почистване INTIMINA, менструалната чашка може да се ползва по-дълго време!

 • Детайли
 • Отзиви
 • Custom Tab

Менстуалните чашки Intimina предлагат увереността, чистотата и комфорта, от които се нуждаете по време на вашия цикъл. Възползвайте се от 12-часовата защита с менстуралните чашки Intimina, които са произведени от 100% медицински силикон от най-високо качество. Те са безопасни и лесни за ползване, приложими за многократна употреба. При правилно почистване и съхранение могат да бъдат ползвани повече от 7 години - а, разходите се възстановяват още след първите няколко месеца ползване.

Събирането, за разлика от абсорбирането на менструалната течност, означава, че те не излъчват миризма и не предизвикват сухота или раздразнение. Тези чашки са с перфектната форма за допринасяне на комфорта на вашето тяло, от леко до най-силно течение.

Как да използвате вашите менструални чашки?

-Поставете вашата чашка във вряща вода (на слаб огън) за 5-8 минути преди първата употреба.

-Повтаряйте тази процедура при всяка менструация.

 -Измийте ръцете си с хладка вода и сапун.

- Сгънете чашката, отпуснете се, насочете я към опашната кост и я вкарайте навътре

- Завъртете я няколко пъти, докато усетите получаването на слаб вакуум – това значи, че е поставена добре.

- За да извадите чашката, хванете я за долния край и стиснете в основата за да отпуснете вакуума

-Издърпайте чашката, изсипете съдържанието, и я измийте с хладка вода и антибактериален сапун, за по-качествено и дълготрайно поддържане почиствайте със Спрей за почистване INTIMINA. Когато изсъхне е готова отново за употреба.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Комплект Менструална чашка Lily Cup One и Спрей за почистване Intimina
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.