Език
Количка

Комплект Менструална чашка Lily Cup B и Спрей за почистване Intimina

В наличност
SKU
int 222
71,90 лв.

Комплект Менструална чашка Lily Cup B и Спрей за почистване Intimina

!!!Отсъпка при закупуване на комплект със Спрей за почистване INTIMINA !!!

Благодарение на формата си, която допълва вашата анатомия, Lily Cup е единствената менструална чашка, която може да бъде навита до размера на тампон. Перфектна е за тези, които са с по-висока шийка, докато осигурява комфорт през цялата продължителност на цикъла. Нежният й дизайн и извит навътре ръб позволяват да ползвате тази чашка до 12 часа. Поставяте сутринта, изсипвате вечерта, и забравяте за нея през деня.
Lily Cup е чашка за многократна употреба, която ще ви даде свободата, от която имате нужда по време на вашия менструален цикъл.

12-часова защита

Слабо до обилно течение

Хипоалергенна

Размер A · подходяща за жени, които не са раждали или са раждали с цезарово течение

Размер В · подходяща за жени , които са раждали вагинално или имат по-слабо тазово дъно

Препоръчва се, за най-добро поддържане на менструалната чашка и за удължаване на периода на употреба, редовно почистване със Спрей за почистване INTIMINA

При добра и редовна грижа, и почистване с оригинален Спрей за почистване INTIMINA, менструалната чашка може да се ползва по-дълго време!

  • Детайли
  • Отзиви
  • Custom Tab

Менстуалните чашки Intimina предлагат увереността, чистотата и комфорта, от които се нуждаете по време на вашия цикъл. Възползвайте се от 12-часовата защита с менстуралните чашки Intimina, които са произведени от 100% медицински силикон от най-високо качество. Те са безопасни и лесни за ползване, приложими за многократна употреба. При правилно почистване и съхранение могат да бъдат ползвани повече от 7 години - а, разходите се възстановяват още след първите няколко месеца ползване.

Събирането, за разлика от абсорбирането на менструалната течност, означава, че те не излъчват миризма и не предизвикват сухота или раздразнение. Тези чашки са с перфектната форма за допринасяне на комфорта на вашето тяло, от леко до най-силно течение.

Как да използвате вашите менструални чашки?

-Поставете вашата чашка във вряща вода (на слаб огън) за 5-8 минути преди първата употреба.

-Повтаряйте тази процедура при всяка менструация.

 -Измийте ръцете си с хладка вода и сапун.

- Сгънете чашката, отпуснете се, насочете я към опашната кост и я вкарайте навътре

- Завъртете я няколко пъти, докато усетите получаването на слаб вакуум – това значи, че е поставена добре.

- За да извадите чашката, хванете я за долния край и стиснете в основата за да отпуснете вакуума

-Издърпайте чашката, изсипете съдържанието, и я измийте с хладка вода и антибактериален сапун. Когато изсъхне е готова отново за употреба.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Комплект Менструална чашка Lily Cup B и Спрей за почистване Intimina
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.