Език
Количка

Калъф за кошче за използвани пелени Angelcare – розово цвете

В наличност
SKU
ang035
13,59 лв.

Калъф за кошче за използвани пелени Angelcare – розово цвете


Искате да създадете уют и удобство в стаята на бебето, като в същото време се грижите за идеална хигиена. Системата за употребени пелени ви дава възможност за хигиенично изхвърляне на пелените и в същото време ви позволява да я „облечете“ в избран от вас стил и цвят. С калъфите може да смените лесно иш бързо визията на коша за употребени пелени. Калъфът не само, че подобрява визията на коша, но и го предпазва от замърсяване, а прането и почистването му стават изключително лесно в перална машина.

  • Детайли
  • Отзиви
  • Custom Tab

Характеристики:

Завършен дизайнер: имате възможност да избирате между различни цветове калъфи и така да направите вашата система за употребени пелени уникална.

Лесна и бърза промяна на цвета: с нашите калъфи, вашето кошче за употребени пелени може да е различен облик всеки ден

Без специални изисквания за почистване: свалете калъфа и го пуснете в перална машина, след което изчакайте да изсъхне и отново е готов за употреба

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Калъф за кошче за използвани пелени Angelcare – розово цвете
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.