Език
Количка

Фертилен тест за мъже Conceive plus

В наличност
SKU
cons333339
59,99 лв.

Фертилен тест за мъже Conceive plus – Точен количествен анализ на броя сперматозоиди – За домашна употреба

Фертилен тест за мъже Conceive Plus за изследване на концентрацията на сперматозоидите, позволява на мъжете бързо и на достъпна цена да изследват броя на сперматозоидите си от комфорта на своя дом и да получат достоверни резултати в рамките на 5 минути.

 ✅ Лесен и удобен за употреба: Не се изисква скъпо оборудване за извършването на този тест за мъжки фертилитет.

✅ С подробни инструкции за употреба, насочващи по време на целия процес на тестване, за да се осигури достоверност на резултатите.

✅ Доказано точен и дискретен: индикира ниска или висока концентрация на сперматозоидите с висока точност и осигурява дискретно конфиденциални резултати.

Ако искате да спестите време и средства от посещения в клиники по фертилитет, този фертилен тест за мъже за домашна употреба е вашият най-добър избор за първоначални изследвания!

✅ Бърз фертилен тест за мъже: Conceive Plus фертилен тест за мъже осигурява възможност за бързо и на достъпна цена извършване на точен количествен анализ на броя сперматозоиди, в домашни условия и получаване на достоверни резултати само за 5 минути.

✅ Лесен и удобен за употреба: За извършването на този тест не се нужни скъпи апарати. Лесни за следване инструкции за извършване на теста осигуряват правилното му провеждане.

 ✅ Доказано точен и дискретен: Базиран на научно доказана технология, този фертилен тест за мъже индикира ниска или висока концентрация на сперматозоиди с голяма точност, и осигурява дискретно конфиденциални резултати.

 ✅ Лесни за разчитане резултати: С комплекта за домашно тестване ще знаете след брени минути дали концентрацията на сперматозоидите ви е в рамките на нормалните нива. Предоставя положителни или отрицателни резултати, и спестява време и услилия на двойките, които се опитват да забременеят.

✅ Доказан бранд в областта на продуктите за фертилитет, на който може да се има доверие: Този фертилен тест за мъже се предлага от Conceive Plus, бранд, който вече има продадени хиляди тестове за фертилитет за мъже и е спечелил доверието на хиляди доволни клиенти в целия свят.


  • Детайли
  • Отзиви
  • Custom Tab

Марката Conceive Plus представя бърз, точен и достоверен тест за количествен анализ на броя сперматозоиди, за двойки които се опитват да заченат.

3 причини да използвате фертилен тест за мъже Conceive Plus

✅ По-лесно забременяване: Тестването на концентрацията на сперматозоидите е важна стъпка, когато правите опити за забременяване. Фертилен тест за мъже Conceive Plus установява концентрацията на сперматозоиди в спермалната течност, инфромира ви за вашият фертилен статус и подпомага усилията ви в процеса на зачеване.

✅ Извършването на теста не отнема време: За разлика от продължителни лабораторни процедури, този тест за домашна употреба не отнема време. Съберете материал за тестване, оставете настрана за 20 минути, напълнете пипетата за пренос с него, поставете в контейнера с буферния разтвор, капнете няколко капки в тест касетата, и получете позитивен или негативен резултат.

✅ Тествайте се насаме у дома: Този фертилен тест за мъже е точен и на достъпна цена, създаден за двойки със затруднения в процеса на зачеване, които искат да получат конфиденциални резултати за мъжкия фертилен статус от комфорта на дома си.

Допълнитени причини?
✔ Лесни за прилагане инструкции
✔ Точни резултати
✔ Предлаган от широко познат бранд в продуктите за фертилитет

Какво получавате:
1 * Контейнер за събиране
1 * Пипета за пренос
1 * Бутилка буферен разтвор
1 * Тест касета
1 * Брошура с инструкции

 

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Фертилен тест за мъже Conceive plus
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.