СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА И ЦЕНИ

Клиентът има възможност да получи закупените от него продукти посредством услугите на куриерски фирми Econt Express и SPEEDY, с които онлайн магазинът си партнира на територията на РБ. Цената на куриерската услуга е за сметка на клиента.

Цена на доставка в България

Цената на доставката не е фиксирана, тя се изчислява автоматично от системата на онлайн магазина и е приблизителна, като варира спрямо стойността на наложения платеж (когато клиентът е избрал плащане с наложен платеж) и цените на горивата, касаещи куриера. По време на поръчката Ви цената се изписва в модула за доставка и можете да се ориентирате за стойността на доставката на Вашите продукти преди да сте финализирали поръчката си.

Срокове на доставка

Продуктите в нашия онлайн каталог са с БЪРЗА ДОСТАВКА в рамките на един до три работни дни. За населените места, които се обслужват по график от куриерите, доставката ще бъде уточнена и осъществена спрямо тяхната листа. Поръчките от събота и неделя се обработват в понеделник. Стандартният срок за доставка на продукти, които не са налични, може да варира между 10 и 20 работни дни.

Видове плащане

– Плащане с кредитна/дебитна карта

– С наложен платеж

Заплащане с наложен платеж е услуга, която предоставя максимално удобство и надеждност за клиента. Заплащането на поръчан продукт се осъществява в момента на доставка, т.е когато куриер Ви посети на посочен от Вас адрес и лично Ви предаде закупената стока или я получите на място от офис на куриер. Тази услуга Ви дава още възможност да получите своя платежен документ (фактура или касова бележка) при доставка на място.

– Плащане по банков път

Заплащането на закупените стоки може да се извърши и по банков път, авансово преди получаване на стоката. Банковата сметка, по която могат да се превеждат сумите при избор на този вариант за заплащане е:

Банка: Райфайзен банк

IBAN: BG64RZBB91551001192471

Титуляр: НМ Медикъл ЕООД

ЕИК: 200596520