Език
Количка

Хигиенен кош за памперси CA Deluxe с бутон ANGELCARE

Изчерпано количество
SKU
ang0002
64,90 лв.
Nappy Делукс – система за отпадъци от Angelcare. Много-стенните пликчета за боклук спират всякакви миризми да излязат от кошчето. Вече просто пуснете пелената вътре и натиснете педала, за да се затвори.
  • Детайли
  • Отзиви
  • Custom Tab
Родителството е пълно с топлосърдечни моменти на щастие и изненади. Но мръсните пелени, не са от тези моменти. Представяме ви най модерния Nappy Делукс – система за отпадъци от Angelcare. Това е най-добрият приятел на родителите, когато е време за смяна на пелени. Вече можете да извхърлите пелените без да използвате ръцете си да ги тъпчете в кошчето, или да ги овивате една в друга. Много-стенните пликчета за боклук спират всякакви миризми да излязат от кошчето. Вече просто пуснете пелената вътре и натиснете педала, за да се затвори. Описание на продукта: Характеристика - Двойна бариера за защита – Предлага на родителите удобен и хигиеничен начин да изхвърлят пелените. - Пусни и Запечатай – Пуснете мръсната пелена и запечатайте всички миризми вътре, без да се налага да докосвате кошчето. - Въздушно запечатано – Много-стенните пликчета със технология за въздушно запечатване, предлага ефективна бариера срещу миризми. Мръсните пелени за сигурно защитени и не оставят никакви миризми в детската стая. - Природосъобразно – Пелените сега са запечатани индивидуално, което означава че новата система за отпадъци от Angeclare използва 4 пъти по-малко пластмаса от други. - Удобно и хигиенично – Родители се влюбват в височината и системата с педал в новия Angelcare Nappy Делукс – няма нужда от навеждане, нито път да използвате ръцете си – само натиснете педала, пуснете пелената и отстъпете педала. Пелената веднага ще изчезне в торбата заедно със миризмата. - Само един вид пълнител за кошче – от раждането до момента, в който бебето Ви се нуждае от пелени, можете да ползвате един и същ вид пълнител за кошче. - Безопасно и лесно за ползване – Механизма за срязване се намира вътре в кошчето. - Лесно за изпразване – Махнете торбата, точно
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Хигиенен кош за памперси CA Deluxe с бутон ANGELCARE
Brand Description
History Color sit amet, consectetur adipiscing elit. In gravida pellentesque ligula, vel eleifend turpis blandit vel. Nam quis lorem ut mi mattis ullamcorper ac quis dui. Vestibulum et scelerisque ante, eu sodales mi. Nunc tincidunt tempus varius. Integer ante dolor, suscipit non faucibus a, scelerisque vitae sapien.