без категория

ХИГИЕННИ KОШОВЕ ЗА ПАМПЕРСИ | ТОРБИ И КОШОВЕ ЗА ПАМПЕРСИ | ЦЕНИ

Хигиенни кошове за памперси. Торби и кошове за памперси - цени

Хигиенни кошове за памперси

Кошчетата за памперси са синоним на най-нови технологии, сигурност и висока хигиена на Вашето бебе. Те Ви осигуряват хигиеничен и чист начин за изхвърляне на използваните памперси (еднократни пелени). В онлайн магазина на Multi Care Market можете да намерите хигиенни кошове за памерси на отвърдените марки ANGELCARE и TOMMEE TIPPEE. Тоmmее Тіррее® e aнглийcĸa ĸoмпaния c нaд 50 гoдишнa иcтopия. Ocнoвнaтa дeйнocт нa ĸoмпaниятa e пpoизвoдcтвo и paзпpocтpaнeниe нa бeбeшĸи пpoдyĸти и aĸcecoapи. Инoвaтивнocттa и yниĸaлният дизaйн нa пpoдyĸтитe зa мнoгo ĸpaтĸo вpeмe издигaт мapĸaтa tоmmее tіррее® дo пъpвитe мecтa в cвeтoвнитe ĸлacaции зa бeбeшĸи aĸcecoapи. Днес tоmmее tіррее® ocтaвa eднa oт нaй-нaдeжднитe и paзпoзнaвaeми бeбeшĸи мapĸи в cвeтa, oбичaнa oт бeбeтaтa и пpeпopъчвaнa oт пoĸoлeния poдитeли. Продуктите са специално създадени за всички родители, които държат на безупречната хигиена. При нас ще намерите и калъфи за кошове за памперси, пълнители с пликове за кошове за памперси, касети за хигиенни кошове и много други продукти за бебета и деца.

Хигиенен кош за памперси Томи Типи Tommee Tippee Sangenic Tec + 4 касети подарък

Хигиенният кош за памперси Sangenic предлага хигиеничен и чист начин за изхвърляне на използваните памперси (еднократни пелени). Системата Sangenic® Hygiene Plus™ опакова и затваря индивидуално всяка пелена и е клинично доказано 100 пъти по-ефективна за предотвратяване на неприятна миризма от обикновените торбички за пелени Иновативният многослоен антибактериален филм продължава да убива микробите дори във вече опакованата пелена – давайки непобедима продължителна хигиенна защита. Уникалното бутало Easi-Push™ избутва опакованите пелени във вътрешността на уреда за максимална хигиенична защита. Антибактериалният филм Germ-Seal™ дава изключителен контрол на миризмата. Технологията Twist-lock™ затваря пелените една по една. Побира до 28 опаковани пелени – спестява неколкократно изхвърляне на боклука.

Заслужава ли си да купим хигиенен кош за памперси?

Не е абсолютно задължително да имате хигиенен кош за памперси в къщата си. Можете просто да използвате другия кош за боклук, който имате в дома си. Но чесно казано, че ще ви е трудно. Ще трябва да използвате устата си за да дишате, а не носа си, заради неприятната миризма. Ако искате да премахнете напълно миризмата от използвани пелени, тогава имате две прости опции. Можете да изхвърляте използваните памперси във външната кофа за боклук или просто да закупите хигиенен кош. Тези контейнери са много ефективни за намаляване на миризмите, защото са специално направени за тази конкретна цел. Най-добрата част от тези хигиенни кошове е, че те са издръжливи, изолират перфектно лошите миризми и могат да се използват като обикновени кофи за боклук, когато дните на памперсите свършват. Смятаме, че това е добър отговор на въпроса: „Струва ли си да закупим хигиенен кош за памперси?“.

Предимства на хигиенните кошове за памперси

По-долу са някои от предимствата на това да имате хигиенен кош за памперси във Вашия дом.

1. Наличност на гумените уплътнения. Това са механизмите, които му позволяват да фиксира миризмата вътре. Гумата гарантира, че въздух или миризма не могат да излязат от кошчето, като по този начин къщата Ви няма да се запълни с миризмата от използваните пелени.

2. Почиства се лесно и безопасно. Много лесно е да го заредите и изпразнете. Отново, когато става въпрос за почистване, не е необходимо да положите големи усилия изсъхва много бързо.

3. Някои хигиенни кошове за памперси имат система за защита от деца, която възпрепятства отварянето от деца.

4. Друго предимство е, че те могат да бъдат поставени в стаята на бебето или в дома Ви. Това е така, защото напълно изолират неприятните миризми, така че няма смисъл да го оставяте навън.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *